Les cases rurals gironines preveuen un 90% d'ocupació per cap d'any

Els festius de Nadal i Sant Esteve han omplert el 75% de les places

per E. P. , 30 de desembre de 2014 a les 11:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les cases rurals de Girona han registrat una ocupació del 50% a les comarques d'interior i costa, i del 75% en les de muntanya durant els festius de Nadal i Sant Esteve, amb una mitjana de tres nits reservades.

La previsió per al pont de Cap d'Any és del 80% per a les zones d'interior i costa, i del 90% per a les de muntanya, tot i que aquests percentatges podrien incrementar-se amb reserves d'última hora, ha informat l'associació Turisme Rural de Girona en un comunicat. La mitjana de nits reservades també serà de tres, i la modalitat d'allotjament més demandada per fer el final d'any és la casa rural de lloguer complet.


Segons l'associació, les xifres són similars a les d'anys anteriors, tot i que es constata la sensibilitat dels clients davant del preu i la tendència a reduir el nombre de nits. El perfil de client és majoritàriament familiar, de Barcelona i Àrea Metropolitana, i també destaca que el període de vacances escolars no té molta incidència en l'ocupació, excepte a les zones pròximes a estacions d'esquí.

 

Participació