Rocacorba decideix la tercera edició de la lligueta de cronoescalades de l'entorn de la capital del Gironès

Jaume Cornellà, guanyador dels Cims de Girona
Jaume Cornellà, guanyador dels Cims de Girona | Oriol Batista
Redacció NacióMuntanya.cat
12 de desembre del 2014
Actualitzat a les 12:02h
Jaume Cornellà i Eugènia Miró són els campions de la tercera edició dels Cims de Girona, la lligueta de cronoescalades de l'entorn de la capital del Gironès. Cornellà, que havia estat segon a les dues primeres curses, va endur-se la victòria aquest dijous al vespre a Rocacorba mentre que Miró ha dominat el circuit amb autoritat aconseguint tres victòries en tres proves.

Els Cims de Girona es va tancar ahir amb la cronoescalada a Rocacorba, amb sortida a Canet d'Adri i un recorregut de set quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu. Després les proves de Sant Miquel –amb victòria de David Coma- i els Àngels –amb triomf d'Eric Moya-, Rocacorba decidia els campions finals. Es dóna la circumstància que si a la primera prova el guanyador s'enduia 100 punts, a la segona eren 200 i, a la tercera i definitiva, eren 300.

Cornellà (foto d'Oriol Batista), que arribava líder a Rocacorba, va guanyar amb un temps de 31 minuts i 51 segons per davant de David Coma (32:08), que va acabar segon a la general. Adrià Canimas, amb 32:20 va completar el podi tant a la darrera prova com a la classificació final, desplaçant un Eric Moya que va acabar sisè a la Cims de Girona. El circuit, organitzat per Esports Nabes i Klassmark Trail, reunia el bo i millor dels corredors de muntanya de Girona amb Toti Bes, Zoel Codolà i Jordi Rabionet també entre els vuit primers a la general.

En dones, Eugènia Miró ha estat la gran dominadora. A Rocacorba va sumar la tercera victòria en tres curses amb un temps de 40 minuts i 53 segons. Estefania Dueñas va ser segona amb 44:19 i Bego de la Rocha va completar el podi amb 45:59. A la general, la tercera posició va ser per Laura Pou.

Classificació masculina Rocacorba 2014 (pdf)

Classificació femenina Rocacorba 2014 (pdf)