Els Amics de les Arts creen un festival infantil a Girona

Pensat per infants de 0 a 12 anys, adaptarà els horaris, la durada i el volum dels concerts | El Festivalot serà el 6 i 7 de juny

Els Amics de les Arts impulsen el Festivalot
Els Amics de les Arts impulsen el Festivalot | Martí Albesa
Redacció
11 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:42h

Els Amics de les Arts impulsen el Festivalot, el nou festival familiar gironí. Foto: Martí Albesa


Girona tindrà un nou festival de música familiar, el Festivalot, el 6 i 7 de juny. Impulsat per Pistatxo Produccions, la productora del grup Els Amics de les Arts, és, segons l'alcalde de la ciutat, "un festival que feia falta". 

"Volem que Girona sigui l'epicentre de la música familiar durant dos dies i per això necessitem el centre de la ciutat, que es convertirà en l'artèria que durant tot el cap de setmana bullirà de música", explica Joan Enric Barceló, membre dels Amics de les Arts. El festival s'adreça principalment a un públic d'entre 0 i 12 anys.

La programació encara no està tancada, però la idea és que hi hagi una vintena de concerts de diversos estils musicals amb una vocació lúdica i pedagògica. El que sí han avançat del cartell és que Els Amics de les Arts faran una actuació adaptada pel públic infantil.

Els escenaris del Festivalot seran el Teatre Municipal, l'Auditori de La Mercè i la plaça de la Independència. Tant els horaris com la durada i el volum dels concerts estaran adaptats a un públic familiar. "Tots som pares i per això volíem fer una proposta per a què poguessin gaudir de la música tant els grans com els petits", explica Ferran Piqué membre del grup. El fet que dos dels quatre Amics de les Arts visquin a Girona i que un tercer sigui originari de la demarcació ha propiciat que escollissin la ciutat per dur-hi a terme el festival. 
 

Els horaris, durada i volum dels concerts estaran adaptats als infants. Foto: Martí Albesa