Prop de 4.000 visitants passen per la 22a edició del saló Tot Nuvis de Girona

Més d'un centenar d'expositors han mostrat als visitants les principals novetats del sector

Redacció
24 de novembre del 2014
Actualitzat el 25 de novembre a les 11:31h
Una de les tres desfilades del Saló Tot Nuvis d'aquest cap de setmana a Girona.
Una de les tres desfilades del Saló Tot Nuvis d'aquest cap de setmana a Girona. | Comunica

Una de les tres desfilades del Saló Tot Nuvis d'aquest cap de setmana a Girona. Foto: Comunica


Tot Nuvis, el saló nupcial de Fira de Girona, tanca la 22a edició amb més de 3.500 visitants. Des de divendres fins diumenge , més d’un centenar d’expositors han mostrat als visitants les principals novetats del sector. El saló ha estrenat noves activitats relacionades amb la perruqueria, la música i l’ornamentació per als casaments que han tingut molt bona acollida. A més, les desfilades de moda nupcial i de cerimònia han incorporat música en directe amb un DJ.

La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, destaca que el saló manté la xifra de visitants de l'any passat, una xifra que considera "molt positiva" tenint en compte que "és un públic molt concret i especialitzat". Cunyat s’ha mostrat satisfeta també de la valoració dels expositors d’aquesta edició perquè, segons assegura, "un 90% dels expositors ja ens han dit que tornaran l’any vinent, quan l’any passat eren un 75%".

Tot el necessari per preparar els casaments

Tot Nuvis ha ofert als visitants un ampli ventall de productes i serveis. Des del restaurant al viatge de noces, passant pels vestits del nuvi i la núvia, la música, la fotografia o la decoració del lloc escollit per a la cerimònia, els nuvis han pogut trobar a Fira de Girona un ampli ventall de possibilitats.

Sota la direcció artística i escenografia de Toni Claro, al llarg del cap de setmana s’han celebrat tres desfilades que han presentat les últimes tendències en moda nupcial i de cerimònia, llenceria, maquillatge, perruqueria i rams de núvia, de la mà del campió estatal d’Art Floral, Eduard Maynegre. Les desfilades es van fer dissabte a la tarda i  diumenge al migdia i a la tarda, amb gran afluència de públic.

Sota el lema Forever & Always, Tot Nuvis ha tornat a ser així el punt de referència per a totes aquelles parelles que preparen el seu casament i per a totes aquelles persones que organitzen una celebració. Al saló, hi han trobat assessorament personalitzat i diferents idees i propostes per a la seva celebració.