Llanos de Luna ha de pagar 500 euros a l'ajuntament de Vilablareix

El TSJC la condemna a sufragar les costes la demanda que va interposar contra el consistori per una moció a favor de la sobirania fiscal

Redacció
04 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:20h
María de los Llanos de Luna, en una imatge d'arxiu
María de los Llanos de Luna, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa/Nació Digital

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha tombat el recurs de María de los Llanos de Luna contra l'ajuntament de Vilablareix i obliga a la delegada del govern espanyol a Catalunya a pagar les costes del procés judicial, que pugen a 500 euros. Llanos de Luna havia demandat el consistori del Gironès per haver aprovat una moció en defensa de la sobirania fiscal el passat 13 de maig.

"La delegació del Govern espanyol està instrumentalitzant les eines de l'Estat contra aquells que pensem diferent. I és una mostra més de com actua el govern del PP contra tots aquells que reclamem poder decidir el futur polític del nostre país"ha manifestat l'alcalde del municipi, David Mascort, en un comunicat enviat als mitjans de comunicació, on es mostra satisfet per la resolució judicial.

María de los Llanos de Luna és el segon cop que porta als jutjats l'ajuntament de Vilablareix. El primer cop va ser el mes de febrer passat per donar suport a la plataforma Diem Prou. El jutjat tampoc la va admetre a tràmit i ara s'està a l'espera del recurs que la delegada va interposar davant el TSJC.