Marc Pinsach revalida la victòria a la Cursa de Muntanya de Girona

El corredor de Cassà revalida la victòria a la prova de 26 km just abans de marxar de pretemporada a Tignes | En dones, victòria d'Àngela Castelló per davant de les osonenques Clàudia Galicia i Anna Comet, que entren juntes a la meta de Girona

Marc Pinsach, en plena Cursa de Muntanya de Girona
Marc Pinsach, en plena Cursa de Muntanya de Girona | Josep Maria Montaner
Arnau Urgell
02 de novembre del 2014
Actualitzat el 03 de novembre a les 12:29h
Marc Pinsach, en plena Cursa de Muntanya de Girona. Foto: Josep Maria Montaner

Marc Pinsach no ha fallat i ha revalidat la victòria a la Cursa de Muntanya de Girona. Era, ara sí, la darrera prova de la temporada de trail del corredor de Cassà però amb el cap posat a la neu. De fet, aquest mateix dilluns té previst marxar cap a Tignes per fer l'stage de la pretemporada d'esquí. En dones, la victòria ha estat per Àngela Castelló que s'ha imposat a les osonenques Anna Comet i Clàudia Galicia, que han arribat juntes a la línia de meta de Girona.

Pinsach ja va guanyar la Cursa de Muntanya de Girona de 26 km –la prova principal del programa- l'any passat. Ho va fer conjuntament amb Oriol Cardona que enguany no ha pogut competir ja que acaba d'arribar a Katmandú després de l'intent fallit de pujar el Dhaulagiri VII. L'atleta cassanenc s'ha imposat a meta amb un temps de 2 hores, 12 minuts i 38 segons.

Sempre ha tingut a prop Zoel Codolà i Rubén Hernàndez, que finalment han entrat junts amb un temps de 2:14:02. "És un tipus de circuit molt corredor al que no estic acostumat. Això feia que patís als plans i les baixades però a les pujades llargues i dures em sentia bé i podia mantenir una distància còmode", ha explicat un Pinsach a NacióMuntanya que en cap moment ha patit per la victòria.
 

Anna Comet, a la Cursa de Muntanya de Girona. Foto: Josep Maria Montaner


En dones s'ha viscut una situació similar amb Àngela Castelló posant la directa i guanyant amb facilitat amb un temps de 2:31:50. Per darrera, la biker Clàudia Galicia i la també osonenca Anna Comet lluitaven per la segona posició. "L'Àngela ens ha anat agafant avantatge en una cursa rodona i jo he aconseguit atrapar la Clàudia a tot just dos minuts de l'arribada", ha explicat Anna Comet. Finalment, les dues osonenques han entrat juntes a la meta de Girona amb un temps de 2:41:23, amb un marge de poc més d'un minut sobre l'empordanesa Adriana Grosu.

"El genoll ha respost molt bé i això era el més important", ha explicat una Comet que no competia des de la retirada a l'Ultra Pirineu. De fet, la Cursa de Muntanya de Girona era la prova per veure si estava bé per competir a l'Everest Trail, just una setmana abans de marxar cap al Nepal.

Toti Bes, no falla a la TransGavarres

El gironí Toti Bes, no ha fallat a la TransGavarres, la versió de 60 km de la Cursa de Muntanya de Girona, mentre que la segona posició ha estat compartida per Xavi Llamas i Xavi Padrós. En dones, victòria de Marta Prat.
 

Fotos de la Cursa de Muntanya de Girona 2014 (Josep Maria Montaner)

Resultats Cursa de Muntanya de Girona-Trail Gavarres 26 km (pdf)

Resultats Cursa de Muntanya de Girona-Express Gavarres 18 km (pdf)

Resultats Cursa de Muntanya de Girona-Trans Gavarres 60 km (pdf)

 

Clàudia Galicia, segona posició compartida a la Cursa de Muntanya de Girona Foto: Josep Maria Montaner