La Cursa d'Orientació de les Fires de Sant Narcís aplega 270 participants

Els més petits tampoc es van perdre la Cursa d'Orientació de Girona
Els més petits tampoc es van perdre la Cursa d'Orientació de Girona | Alba Danés
28 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:47h

A les Fires de Sant Narcís, la Festa Major de Girona, hi ha una de les curses de muntanya més populars del país però també una prova d'orientació. Aquest cap de setmana un total de 270 participants, entre federats de categories elit; i familiars, no iniciats i un munt de mainada, van prendre part als quatre circuits que el Club Aligots va organitzar a l'entorn del castell de Montjuïc.

La Cursa d'Orientació de Fires de Girona ha tingut com a guanyador en la màxima categoria (C-1) el el caldenc Carles Domingo (GO Xtrem) amb un temps de 1:06:25, seguit per Eduard Garcia (Farra-O) amb 1:10:46 i pel local Marc Amat (Aligots) amb 1:21:21 mentre que Maria Illa (COC) ha estat la primera noia amb un temps d'1:25:32.

La segona categoria (C2) la van encapçalar Joan R. Fornaguera (GO Xtrem) amb 55:32 i Paula Padilla (Aligots) amb 59:28. Finalment, els guanyadors en les categories d’iniciació van seroan Isern (C3) amb 32:26 i Jordi Mitjà (C4) amb 16:26.