Més de 2.000 corredors participen de la cursa solidària del carrer Nou

José Luís Blanco i Anna Andrews, guanyadors de la prova

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:33h
Tret de Sortida de la 36a Cursa del Carrer Nou de Girona
Tret de Sortida de la 36a Cursa del Carrer Nou de Girona | Plural Comunicació

Tret de Sortida de la 36a Cursa del Carrer Nou de Girona Foto: Plural Comunicació


Fins a 2.300 corredors, dos-cents més que l’any passat, han participat aquest diumenge a la 36ena Cursa del Carrer Nou de Girona. Tots duien la samarreta vermella d'aquesta edició especial, els beneficis de la qual s'han dedicat a Càritas Girona.

José Luis Blanco, amb temps de 32 minuts, i Anna Andrews, amb un temps de 34:16, han estat els guanyadors de la cursa dels 10 Km. Per la seva banda, Àngels Rodríguez, amb un temps de 21:11, i Arnau Turon, amb un temps de 17:03, s'han endut el primer premi de la cursa dels 5 km.
 
Per Josep Maria Noguer, president de Girona Centre, "el caràcter solidari de la cursa, el bon temps, i les activitats paral·leles han estat factors claus de participació". Entre les activitats destaca l’èxit de públic que ha reunit la masterclass de Zumba celebrada a la plaça Josep Pla al llarg de tot el matí, a càrrec del ballarí grupista Joan Abel Fayet, del GEiEG.

Cursa solidària

La tradicional Cursa Popular del Carrer Nou ha reprès aquest any el caràcter solidari que havia tingut en edicions passades i sota el lema Corre, atura la pobresa s'ha organitzat a favor de Càritas Diocesana de Girona, amb motiu del seu 50è aniversari. Amb aquest objectiu, Girona Centre Eix Comercial ha incorporat a l’esdeveniment una caminada solidària que, amb un recorregut de 1,6 km, ha comptat amb una participació de gairebé dues-centes persones. Als diners recollits en la caminada s'hi sumarà una aportació extraordinària de l’organització que es destinaran als diferents programes que Càritas Diocesana té en funcionament per pal·liar la pobresa infantil, tant en l'àmbit d’acollida com en el camp educatiu.
 

Classificacions de la cursa