Salt nomenarà fill predilecte el cantant Adrià Puntí

La religiosa sor Clara Villoslada rebrà el títol de filla adoptiva del municipi

Redacció
16 d'octubre del 2014
Actualitzat el 17 d'octubre a les 10:03h
Adrià Puntí durant el concert que va oferir al MMVV
Adrià Puntí durant el concert que va oferir al MMVV | J.M Gutiérrez

El cantant Adrià Puntí serà fill predilecte de Salt. L'ajuntament iniciarà al proper ple els procediments per retre-li aquest expedient, juntament amb el tractament de filla adoptiva a al religiosa Sor Clara Villoslada. Tots els grups municipals presentaran dues mocions conjuntes al respecte.

D'Adrià Puntí se'n valora el fet que hagi portat el nom de Salt arreu del país, gràcies a la seva activitat professional dins el món de la música. A Sor Clara Villoslada, el reconeixement li ve per la trajectòria personal, social i educativa en benefici del municipi.

Adrià Puntí és el nom artístic de Josep Puntí, que va començar la seva carrera artística amb el grup Umpah-Pah. A partir del 1997 inicia la seva carrera en solitari i des de llavors ha editat diversos discos i ha rebut premis com el Puig Porret, atorgat per la crítica musical catlaana en el marc del Mercat de la Música Viva de Vic o el de millor disc de pop-rock segons la revista Enderrock pel disc Maria.

Sor Clara Villoslada va fundar als anys 80 el Casal Infantil La Casita, des d'on treballa de manera incansable pels infants i les famílies de Salt. L'any passat aquest casal va atendre 55 nois i noies d'entre 5 i 14 anys.