1 de 10

Nou servei d’orientació i assessorament sobre drogues al Gironès

Un psicòleg i una dinamitzadora estaran a Salt, Celrà i Llagostera per atendre als joves i a les seves famílies

per Redacció, 15 d'octubre de 2014 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Salt, a través del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, posa en funcionament el Servei d'Orientació i Assessorament sobre Drogues. El servei forma part del desplegament del Programa de Prevenció de Drogodependències del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i té com a objectiu orientar i donar respostes a les demandes de joves, famílies i professionals de Salt i municipis veïns sobre problemàtiques relacionades amb l'alcohol i altres drogues.
 

El SOD ofereix una atenció personalitzada de manera confidencial i gratuïta sobre el consum de drogues, els recursos assistencials i les conseqüències del seu abús, entre d'altres. El servei està format per un psicòleg i una dinamitzadora tècnica, professionals especialitzats en la intervenció i la prevenció en el consum de drogodependències. Seran el primer dimarts de mes a l'Estació Jove de Salt i el tercer dimarts de mes a les dependències dels Serveis Socials Bàsics del municipi, de 16:00 a 19:00 hores de la tarda. Aquest servei també es presta també a Llagostera i Celrà, durant les tardes de segon i quart dimarts de mes, respectivament, per tal de donar cobertura a la resta de municipis de la comarca.
 

Amb la posada en marxa del SOD, s'ofereix un servei complementari dins de la xarxa assistencial en drogodependències vigent en el territori.

 

Participació