Cursos gratuïts per aprendre a utilitzar els desfibril·ladors

Girona, La Bisbal, Figueres i Banyoles són alguns dels llocs on s'impartiran

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat, 14 d'octubre de 2014 a les 15:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un dels cursos per utilitzar els desfibril·ladors, dut a terme a Girona. Foto: Joanna Magureanu


Les comarques de Girona són un territori cardioprotegit que compta amb centenars de desfibril·ladors repartits per edificis públics de cada poble i ciutat. Tot i que l'aparell és automàtic i en un moment donat tothom el pot utilitzar, tingui o no formació, Dipsalut ha organitzat un seguit de cursos per saber-los fer funcionar de la millor manera possible.


Aquesta formació consta d'una part teòrica i una altra de pràctica, on s'ensenya a reconèixer una aturada cardiorespiratòria, a seguir correctament els passos de primers auxilis, a realitzar les maniobres de reanimació assistida i a utilitzar els desfibril·ladors externs automàtics.

Els cursos són gratuïts i es duran a terme a diverses ciutats del territori. A Olot tindrà lloc el proper 3 de novembre a les cinc de la tarda. Les inscripcions cal fer-les al web de l'organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

 

Programa dels cursos per utilitzar els desfibril·ladors

 

Participació