Més de 20.000 persones passen pel Shopp Out solidari

Un 5% de la recaptació es destinarà als projectes de la Fundació Ramon Noguera

Redacció
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:54h
Milers de gironins van passar pel Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera.
Milers de gironins van passar pel Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera. | Fundació Ramon Noguera

Milers de gironins van passar pel Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera. Foto: Fundació Ramon Noguera


Més de 20.000 persones han passat pel Sopp Out organitzat per la Fundació Ramon Noguera. Durant quatre dies més de 30 marques de moda i complements han ofert els seus productes amb descomptes de fins al 70% en els més de 4.000 metres quadrats del Shopp Out i un 5% de les vendes es destinarà a finançar projectes socials de l’entitat.
 
"Estem molt agraïts per la resposta dels gironins a aquesta nova edició del Shopp Out" ha destacat la directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich que ha remarcat que "el nostre projecte de shopping social està plenament consolidat i, en només 15 mesos, hem passat de les 3 marques que ens van acompanyar en la primera edició a les més de 30 d’aquesta i amb un suport cada vegada més gran de visitants".

Cues esperant que obrís el Shopp Out
 
El Shopp Out va obrir les portes dimecres al matí amb més d'un centenar de persones esperant per poder accedir a les instal·lacions. Des de llavors, s'ha mantingut la bona afluència de visitants que han recorregut l'espai de la Fundació Ramon Noguera al polígon de Mas Xirgu de Girona. L'afluència de visitants va ser especialment destacada dimecres i també dissabte amb les instal·lacions del Shopp Out plenes de persones interessades a comprar.
 
Sota el concepte de Happy Shopping, a més de primeres marques de moda, el Shopp Out ha ofert als visitants espais de descans i esbarjo, restauració, zona chill out, photocall, música i espectacles infantils.

La Fundació atén a més de 800 persones
 
La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorn en el seu desenvolupament a la comarca del Gironès. La Fundació desenvolupa activitats des de dues àrees, la laboral i la social, i dóna atenció a més de 800 persones al llarg de l’any.