La policia Local d’Arbúcies comissa una quinzena de plantes de marihuana

Aquestes operacions s’engloben dins de les tasques ordinàries i d’investigació que la PL duu a terme en tot el municipi per detectar aquest tipus de plantacions il·legals

Redacció
02 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:53h
Una mostra de la plantació comissada per la Policia Local d'Arbúcies
Una mostra de la plantació comissada per la Policia Local d'Arbúcies | PL Arbúcies
Una mostra de la plantació comissada per la Policia Local d'Arbúcies Foto: PL Arbúcies

La Policia Local d’Arbúcies va comissar el passat dia 29 de setembre una quinzena plantes de marihuana de diverses mides en un terrat comunitari situat en un tercer pis del carrer Sant Hilari, a menys de cent metres d’un centre escolar de la població.
Els agents es trobaven fent tasques de vigilància i seguretat ciutadana quan van sentir una forta olor que provenia dels pisos situats en aquest carrer. Van ser els mateixos veïns de la comunitat que van conduir als agents al terrat comunitari on hi havien les plantes plantades cadascuna d’elles en un test i sota un cobert de plàstic per facilitar el seu creixement.

Es van localitzar i identificar dues persones com a responsables de la plantació que van ser denunciats pels agents per tinença il·lícita de drogues tòxiques, estupefaents i substàncies psicotròpiques. En tractar-se de persones extracomunitàries també es van fer les diligències pertinents a la Policia Nacional i el material comissat es va entregar al grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners.

Aquestes operacions s’engloben dins de les tasques ordinàries i d’investigació que la Policia Local duu a terme en tot el municipi per detectar aquest tipus de plantacions il·legals.