Banderes espanyoles i estelades al ple de suport al 9-N a Salt

El municipi aprova la moció de l'AMI amb els vots en contra del PP i l'abstenció del PSC | PxC havia convocat als contraris a la consulta a assistir al ple

Redacció
30 de setembre del 2014
Actualitzat el 01 d'octubre a les 12:58h
Militants de la PxC van mostrar el seu rebuig a la consulta
Militants de la PxC van mostrar el seu rebuig a la consulta | Carles Palacio

Militants de la PxC van mostrar el seu rebuig a la consulta. Foto: Carles Palacio
  

Banderes espanyoles a una banda, estelades a l'altra. El ple de Salt de suport al 9-N s'ha viscut intensament entre el públic. Plataforma per Catalunya havia convocat als veïns del municipi "perquè plantin cara al desafiament separatista". Finalment van ser pocs els qui van acudir a la crida, però es van fer notar de valent. Cal recordar que el partit ha perdut la representació al plenari ja que els seus tres representants han passat a ser a ser regidors no adscrits.

El suport a la consulta es va aprovar per 12 vots a favor, els de CiU, Independents per Salt i dos dels exregidors de PxC. En contra hi van votar 2 regidors, els del Partit Popular i una de les regidores no adscrites, procedent de les llistes de Plataforma. Els 6 representants del PSC es van abstenir, igual que un dels representants de CiU. La Federació havia donat llibertat de vot sobre aquest assumpte.

Més d'un centenar de persones es van concentrar a les portes del consistori per donar suport a la consulta, ja que no podien entrar a la sala de plens en haver-hi ja massa gent al seu interior.

Fotos del ple de l'Ajuntament de Salt (Carles Palacio)

 

La moció a favor del 9-N es va aprovar amb 12 vots a favor. Foto: Carles Palacio