Oberta la convocatòria per presentar-se als premis Príncep de Girona

Fins al 10 de novembre hi ha temps per formalitzar la candidatura a la Fundació

Redacció
22 de setembre del 2014
Actualitzat a les 15:42h
La Fundació Príncep de Girona ha obert el termini per presentar les candidatures als Premis Fundació Príncep de Girona 2015, que durarà fins el proper 10 de novembre. Els guardons volen promoure la iniciativa i l'esforç en la recerca científica, la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent dels joves. L'organització del certamen demana als aspirants que demostrin una inquietud per  construir un món més just.

Els Premis Fundació Príncep de Girona consten de 4 guardons individual que premien a joves d'entre 16 i 35 anys. El Premi Social distingeix aquells que hagin assolit èxits en la creació de projectes d'integració. El Premi de Recerca Científica guardona aquells que desenvolupin projectes amb un potencial elevat de desenvolupament de futur. El Premi d'Arts i Lletres posa d'exemple i inspiració aquells que desenvolupen una obra prometedora en alguna disciplina d'aquest camp. Finalment, el premi Empresa, destaca els joves que hagin liderat o impulsat algun projecte amb un impacte positiu a la societat.

Cada categoria compta amb un jurat diferent format per membres del Consell Assessor de la fundació, experts en la matèria i premiats d'edicions anteriors. Cadascun dels premiats s'endurà un xec de 10.000 euros i una obra de l'escultor Juan Muñoz.

Bases per accedir als Premis Fundació Príncep de Girona