Quatre gironins detinguts per robar i agredir un jove a prop d'una discoteca de Vic

Es tracta d'un veí de Calonge i tres joves de Sant Feliu de Guíxols

Redacció Osona.com
15 de setembre del 2014
Quatre joves van ser detinguts a Vic durant la matinada de la Diada Nacional, el passat Onze de Setembre. Els fets van passar al voltant d’una discoteca propera a l’Ajuntament de Gurb, on els quatre implicats van agredir i robar un veí de Castellenou de Bages de 21 anys. En concret, els agressors se li van endur un telèfon mòbil i la cartera.

La  víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital Universitari de Vic, amb pronòstic greu, segons informacions facilitades per la Guàrdia Urbana de Vic. Sembla que li haurien trencat un os del braç.

L’agressió es va produir a dos quarts de sis de la matinada. Al lloc s’hi va traslladar una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana.

La policia va localitzar quatre dels presumptes agressors al carrer Marató, a dos quarts de nou del matí, i va procedir a la seva detenció. Es tracta d’Abel E., de 27 anys i veí de Calonge; Salvador V., de 19 anys, Alfonso M., de 22 anys i Albert G., de 19 anys, tots tres veïns de Sant Feliu de Guíxols, que van quedar a disposició judicial a les dependències de la Guàrdia Urbana. Se’ls van instruir diligències penals per un presumpte delicte de robatori amb violència i delicte de lesions.