Adrián Rodríguez, el més ràpid a la Cursa del Castell de Sant Miquel de Girona

La prova, amb victòria femenina d'Estefania Gómez, ha aplegat una vuitantena de participants

Adrián Rodríguez, a la Cursa del Castell de Sant Miquel
Adrián Rodríguez, a la Cursa del Castell de Sant Miquel | JM Montaner
Redacció
15 de setembre del 2014
Adrián Rodríguez, guanyador Cursa del Castell de Sant Miquel. Foto: Josep Maria Montaner

Adrián Rodríguez ha estat el més ràpid a la Cursa del Castell de Sant Miquel de Girona. La prova, que tradicionalment tenia dos recorreguts de 10 i 20 quilòmetres, enguany els ha unificat i n'ha proposat un de sol de 15 quilòmetres. Es tracta d'una cursa organitzada per l'Associació de Veïns de Sant Daniel i que aquest 2014 ha arribat a la 21a edició.

Rodríguez s'ha imposat a Jordi Rabionet a l'esprint ja que els dos han arribat junts a meta amb un temps d'1:11:04 i 1:11:05, respectivament. El podi masculí l'ha completat Pere Letamendi amb un crono d'1:16:37 en una cursa que ha aplegat una vuitantena de participants.

En categoria femenina la victòria ha estat per Estefenia Goméz que ha completat els quinze quilòmetres amb un temps de 1:32:58. Per darrera s'ha classificat Martha Kazimierczak (1:37:50) i Glòria Mascarós (1:37:51).

La cursa sortia i arribava del barri de Sant Daniel de Girona i tenia com a punt culminant el castell de Sant Miquel al quilòmetre 9. Es tracta d'una construcció d'origen medieval, al límit dels termes de Girona i Celrà, en plenes Gavarres i que permetia el control sobre grans extensions del territori.

Podi femení de la Cursa del Castell de Sant Miquel de Girona. Foto: Josep Maria Montaner