Entrades exhaurides al concert d'Albert Pla a l'Acústica

Al concert de celebració dels 25 anys de trajectòria hi col·laboraran Quimi Portet, Estopa i Pau Riba, entre d'altres

J.P.
27 d'agost del 2014
Albert Pla es 'manifestarà' aquest divendres al TAG
Albert Pla es 'manifestarà' aquest divendres al TAG | Albert Pla
Albert Pla actuarà dissabte a Figueres. Foto: Albert Pla

El concert d'homenatge als 25 anys de carrera d'Albert Pla al festival Acústica de Figueres (Alt Empordà) previst per a aquest dissabte, 30 d'agost, ha exhaurit entrades, segons ha comunicat l'organització. Aquest directe, un dels més esperats del festival, comptarà amb la participació, entre d'altres, de Tortell Poltrona, The Pinker Tones, Estopa, Quimi Portet, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Pascal Comelade, Tomasito, Pau Riba, Gerard Quintana i Maria Rodés. 

El concert de Pla tindrà lloc a la plaça Gala-Salvador Dalí, un dels nous emplaçaments de l’Acústica que també acollirà els concerts de Manel, Joana Serrat i Enric Montefusco (Standstill) i els finals de festa alternatius a la plaça Catalunya amb els Djs de prestigi Amable i Txarly Brown. 

Aquest 'sold out' se suma al que ja van aconseguir fa uns dies Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró, que actuaran divendres al Teatre Municipal Jardí. Els altres dos concerts de pagament de l’edició d’enguany són Manel, divendres, que gairebé ha exhaurit les entrades i Luis Eduardo Aute , que dissabte commemorarà el 75 aniversari del bombardeig de Figueres amb un concert únic on hi col·laboraran Cesk Freixas i Joanjo Bosk. 
 
El festival Acústica, que enguany se celebra del 28 al 31 d’agost, programa una quarantena de concerts a sis escenaris  durant cinc dies a l’entorn del Museu Dalí. Destaquen els concerts gratuïts de Txarango, La Troba Kung-Fú amb glosadors, Gerard Quintana amb Xarim Aresté, Els Pets, Joan Dausà, Oques Grassesio Fundación Tony Manero. L’any passat l’Acústica va acollir més de 80.000 persones.

Per la seva banda, l'Acustiqueta és la programació diürna i familiar del festival. Té lloc des de divendres a les 11h del matí a diumenge 31 d’agost i compta amb actuacions especials com les estrenes dels projectes 'Heavy per Xics', el tribut a Michael Jackson 'We Are The World' per Moonwalkers i actuacions de Macedònia, Brodas Bros o The Penguins 'Reggae per Xics'.