Espectacular dispositiu per enxampar un lladre de perfums

Q.S.
20 d'agost del 2014
El botí recuperat.
El botí recuperat. | Mossos
El botí recuperat. Foto: Mossos

34 caixes de 24 pots cadascuna de perfums d’alta gamma de 100 mm, més de 800 perfums amb un valor superior als 60.000 euros- Aquest és el botí que tres homes vestits de negre van intentar furtar d'un camió a l'àrea de servei del Gironès, a l'AP7, al terme municipal de Vilobí d'Onyar. 
 
Els Mossos van rebre l'avís del robatori i van muntar un dispositiu espectacular, amb helicòpter i tot, per poder capturar in fraganti els lladres. Segons la policia, en arribar els efectius policials van comprovar que els tres sospitosos carregaven les caixes d'un camió a una furgoneta. En veure's sorpresos van fugir amb el vehicle fins que un cotxe policial els va barrar el pas. Els tres individus van fugir però un d'ells va poder ser enxampat pels agents.
 
Tots els perfums recuperats podran ser retornats al seu legítim propietari. Els Mossos han detingut avui a Vilobí d’Onyar (Selva Interior), un home de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) com a presumpte autor d’un delicte de furt. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.  El detingut, a qui li consten antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.