The Free Fall Band, protagonistes de Les Nits de Marimurtra d'avui

Demà dissabte hi arriba una de les revelacions de l’any, l’islandès Halldor Mar

Redacció
15 d'agost del 2014
The Free Fall Band
The Free Fall Band
The Free Fall Band

Els maresmencs The Free Fall Band representen una de les propostes més interessants del rock actual a casa nostra. Sota l’auspici de Miki Puig i com una de les formacions estrella del segell Primavera Sound, els TFFBand són uns joves eclèctics que beuen de totes les tendències del rock per destil·lar-ho en un estil únic i original. Aquest divendres, a l’escenari de Linné hi presentaran el seu segon disc, ‘The Münster sights’ que està seguint el camí d’èxits de l’anterior treball de la banda, ‘Elephants never forget’.

El dissabte, per la seva banda, Les Nits de Marimurtra presenten l’islandès Halldor Mar que s’ha convertit en una de les revelacions de l’any amb una proposta basa en ‘reinventar’ els clàssics de la cançó catalana i interpretar-los en anglès. Peces com ‘the Wind’, ‘Shake it baby’ o ‘Beautiful Lola’ presenten peces ja conegudes de Raimon, Guillermina Mota o clàssics de l’havanera des d’una perspectiva nova i original.

El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, per oferir una programació musical de qualitat durant les nits d’estiu. Tots els beneficis que es generen amb aquesta iniciativa es destinen íntegrament als fins socials de la Fundació.