Dues famílies en situació d'especial urgència entren a viure a dos pisos socials de Banyoles

Són els primers habitatges aconseguits gràcies a les gestions d'un agent de la propietat immobiliària

Irene Giménez Vinyet
17 d'agost del 2014
L'Ajuntament de Banyoles va incorporar aquest abril dos habitatges socials més a l'Oficina Local i Comarcal d'Habitatge de Banyoles i Pla de l'Estany. Aquests dos pisos de particulars són els primers que s'incorporen també a la borsa d'habitatge social, aconseguits gràcies a les gestions d'un agent de la propietat immobiliària (API).
 
La passada setmana una família amb risc d'exclusió social va entrar a viure en un dels pisos, i aquest dimecres, l'altre habitatge ha estat ocupat per una nova família desnonada.
 
Els dos habitatges han estat adjudicades després de les valoracions conjuntes de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i de l’Ajuntament de Banyoles.
 
Val a dir que en l'últim any, es doblen els pisos socials a Banyoles, arribant fins als 22 habitatges. Tanmateix, l’Ajuntament de Banyoles continua amb les negociacions per a l'ampliació de més pisos socials amb l’objectiu d’atendre les necessitats actuals.
 
Aquest juliol un habitatge social més s’ha incorporat a l’Oficina d’Habitatge gràcies a un conveni amb CatalunyaCaixa, mitjançant el qual l’Ajuntament s’adhereix al pacte que van subscriure la Generalitat de Catalunya i l’entitat bancària, i al programa de lloguer social de “la Caixa”.