La Diputació de Girona aporta 310.640 € a projectes d’acció social

Els diners seran per projectes executats per ajuntaments i entitats sense ànim de lucre

Redacció/DG
12 d'agost del 2014
La Junta de Govern de la Diputació de Girona ha acordat destinar 310.640 € a 102 projectes d’acció social executats per ajuntaments i entitats sense ànim de lucre. Es tracta d’un ampli ventall de projectes que incideixen en temes socials, com l’atenció psicoeducativa a famílies en risc social, un servei terapèutic per a joves víctimes d’abusos sexuals i activitats de lleure adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual.
 
L’ajut es divideix en dues partides: una, de 176.172 €, va destinada als projectes de 54 ajuntaments gironins. L’altra, de 134.468 €, correspon als projectes de 48 entitats sense finalitats lucratives. Els ajuts oscil·len entre els 900 i els 7.000 €, en funció del pressupost de cada projecte. Els ajuntaments i les entitats beneficiaris hauran de justificar l’ajut abans que finalitzi el mes de novembre.
 
Diversos municipis de Girona rebran aquestes ajudes per dur a terme els seus projectes d’acció social. Alguns exemples de les iniciatives on es destinaran els diners són programes per crear ocupació per joves o per ajudar a la inclusió social de persones vulnerables. Al document es pot veure l’informe amb els municipis, les entitats i el projecte al qual es donaran els diners.
 
Informe d'ajuntaments i entitats on es destinaran els ajuts (PDF)