James Blunt arriba al Festival de Cap Roig amb les entrades exhaurides

Després de set anys, el britànic va tornar a Catalunya per presentar el seu darrer disc «Moon landing»

Irene Giménez Vinyet
06 d'agost del 2014
James Blunt al Festival de Cap Roig
James Blunt al Festival de Cap Roig | ACN
James Blunt al Festival de Cap Roig Foto: ACN

El cantant britànic James Blunt ha actuat aquesta passada nit al Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell, on ha demostrat la força que adquireix el pop rock melòdic en el seu darrer disc “Moon landing”.

A més de mostrar al públic els nous temes, també va tocar els seus grans èxits com “You're beautiful” o “Goodbye my lover”, cançons que l'han portat a situar-se als números 1 de les llistes musicals més importants del planeta.
 
Fent honor al títol del seu quart àlbum, Blunt va aparèixer a l'escenari vestit d'astronauta i carregat d'energia. La resta de la seva banda, també vestits per l'ocasió, van aparèixer envoltats per la llum dels focus que simulava una atmosfera espacial.
 
El britànic va arribar al Festival de Cap Roig amb totes les entrades exhaurides. La gira de presentació de “Moon landing” però, el portarà de nou a Catalunya, concretament a Barcelona, aquest novembre.
 
Tot i així, uns 2.000 espectadors van gaudir del concert i van entonar les melodies del cantant britànic, i fins i tot, es van posar dempeus amb temes com “Stay the night” o “Bonfir Heart”.
 
Blunt va arrencar la nit amb el primer tema del seu darrer disc “Face the sun”, i a partir d'aquí, va anar entrellaçant hits d'escenes musicals anteriors que l'hi han valgut el reconeixement del públic.
 
El concert, que va durar hora i mitja, va arribar al seu punt àlgid amb cançons com “You're beautiful”, una de les tonades més reconegudes del britànic, i també amb “Bonfire heart”, melodia que s'ha convertit en la carta de presentació del seu darrer disc.