La Generalitat finança projectes gironins de Benestar Social amb 2,5M

La consellera Neus Munté i el regidor Eduard Berloso van signar l'acord, inclòs dins el contracte programa 2012-2015

Redacció
01 d'agost del 2014
La Generalitat aportarà 2 milions i mig d'euros destinats a polítiques socials i programes de benestar a Girona. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, van firmar l'acord. L'aportació forma part del contracte programa en matèria de serveis socials que es va signar al 2012 i que té vigència fins el 2015. 

Eduard Berloso es mostra satisfet del compromís adquirit amb la Generalitat, ja que "permet garantir la continuïtat de programes essencials per la cobertura i atenció social a la ciutat". En aquest sentit, Berloso també ha remarcat l’esforç que des de l’equip de govern es realitza "per evitar la perdurabilitat de situacions personals i familiars en risc, promovent també la col·laboració amb serveis cabdals com Promoció i Ocupació".

Aquest confinançament es destinarà a una desena de projectes i serveis com: Serveis Socials bàsics, Servei d’Atenció a Domicili i Dependència, La Sopa, Ajuts d’urgències socials; serveis d'intervenció socioeducativa no residencials (centres oberts) i equips d’atenció (EAIA) per a infants i adolescents; Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD); programa de desenvolupament comunitari i programa d'acció comunitària integral.