Localitzada una plantació de més de 3.000 plantes de Marihuana a Cassà

Dos falsos armaris tapaven les portes d'accés a les sales de cultiu en una nau industrial

Redacció
03 de juliol del 2014
Una de les sales de Cassà on es cultivava marihuana.
Una de les sales de Cassà on es cultivava marihuana. | Mossos d'Esquadra
Una de les sales de Cassà on es cultivava marihuana. Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cassà de la Selva han denunciat un veí del poble per tenir 3.116 plantes de marihuana en una nau industrial al polígon del veïnat de Montroig, al municipi del Gironès. Quan aquest dimarts agents dels dos cossos policials es apropar a la nau, van trobar un suposat taller de serralleria amb dos falsos armaris. Cadsacun d'aquests era en realitat una porta per accedir a dues grans estances tapiades de la llum exterior.

En la primera de les sales els agents van localitzar-hi 1.832 plantes de marihuana en fase de creixement i 360 més, a punt per ser recol·lectades. A més, van veure restes d'unes 600 plantes més que ja haurien estat tallades i comercialitzades. En la segona sala van confiscar 924 plantes. A part, van observar que estava construïnt dos mòduls més per engrandir la producció.

A més de les plantes, la policia es va endur 96 làmpades, 96 transformadors, bombetes, filtres, dipòsits d'aigua, climatitzadors d'aire, sistemes de reg i altres utensilis per cultivar les plantes. A l'home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Fals armari que tapava l'accés a les sales de cultiu. Foto: Mossos d'Esquadra