Els bombers fan 99 sortides a les comarques gironines la nit de Sant Joan

La majoria d'actuacions es concentren al Baix Empordà, la Selva i el Gironès | El Pla de l'Estany és l'única comarca que no va necessitar els seus serveis

Redacció
25 de juny del 2014
Entre les vuit del vespre del dilluns 23 i les vuit del matí del dimarts 24, els bombers van fer 99 sortides a la demarcació de Girona. Per comarques, el Baix Empordà és la que en concentra més, 23, seguida de la Selva amb 21 i el Gironès amb 20. A l'altre extrem de la balança hi ha el Pla de l'Estany, on no van haver de sortir en cap moment, el Ripollès amb només dues actuacions i la Garrotxa que en van fer 8. Completen la llista les 14 sortides de l'Alt Empordà i les 11 de la Cerdanya.

Arreu de Catalunya, els bombers van rebre 1.157 avisos d'emergència durant la nit de revetlla. Més de la meitat de la totalitat dels avisos corresponen a incendis de papereres, contenidors i de vegetació diversa. Per la seva banda, el telèfon d'emergències 112 va atendre 2.579 trucades. No hi ha hagut cap incidència destacable relacionada amb la celebració de la revetlla de Sant Joan.