Els Mossos denuncien 45 conductors de la cursa de luxe «Gumball 3000»

Nació Digital
13 de juny del 2014
Alguns dels cotxes participants a la cursa.
Alguns dels cotxes participants a la cursa. | gumball3000.com
Alguns dels cotxes participants a la cursa. Foto: gumball3000.com

Els Mossos d'Esquadra han denunciat 45 participants de la cursa de cotxes de luxe Gumball3000 , que aquest any unia Miami i Eivissa en set dies. Al seu pas per Catalunya, entre aquest dimarts i dimecres, els conductors van utilitzar principalment l'AP-7 i la C-32 i la majoria de les infraccions van ser per circular amb un excés de velocitat. El vehicle que circulava més ràpid ho va fer a 214 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 km/h, mentre que el més lent ho feia a 141 km/h en una via limitada a 90 km/h. A més, en un dels casos, un vehicle va ser denunciat tres vegades en tres punts diferents.

Els participants de la 'Gumbal 3000' van començar la cursa a Miami i han acabat el seu periple a Eivissa, passant pels estats nord-americans de Florida, Geòrgia i Nova York, des d'on van agafar un avió fins a Escòcia i van continuar el trajecte pel Regne Unit, França i Catalunya. Un cop a Barcelona, els conductors van embarcar en un ferri amb destí Eivissa.

La Gumball 3000 és una cursa clandestina de vehicles de luxe que recorre uns 5.000 quilòmetres al llarg diferents països, on els participants acostumen a ser multats per excés de velocitat.

La cursa es realitza a tota velocitat per carreteres de mig món. Foto: gumball3000.com