Joan Llordella no falla a la Tramun

El ciclista de Campdevànol s'imposa en el repte de "bikers" contra corredors de muntanya, a la cursa entre Olot i Salt

Joan Llordella, a l'arribada a Salt
Joan Llordella, a l'arribada a Salt | ElRipollès.info
Redacció
04 de juny del 2014
Joan Llordella a la Tramun. Foto: ElRipollès.info

Joan Llordella va revalidar diumenge la victòria a la Tramun, una cursa multidisciplinar entre Olot i Salt. El campdevanolenc va ser el més ràpid en arribar a la ciutat del Gironès i es va endur el repte que enfronta ciclistes amb corredors de muntanya. De nou, com va passar l'any passat, el runner més ràpid va ser el gironí Toti Bes.

Llordella va cobrir els 69 km entre Olot i Salt amb un temps de 4 hores, 15 minuts i 29 segons, deu minuts més ràpid que el 2013. En aquesta ocasió, a diferència de l'any passat, el temps va acompanyar tot i que la pluja de les darreres hores va fer que el fang tornés a ser protagonista.

El ciclista de Campdevànol va superar Cristian Collados i Umbert Almenada mentre que Toti Bes va tornar a ser el corredor de muntanya –va arribar a Salt el quart després de recórrer 52 km-. Enguany, a més, també hi havia la modalitat de duatló (37,5 km de BTT i 29 corrent).

Joan Llordella finalment no disputarà la Transpyr, on l'any passat va aconseguir la victòria fent parella amb Pau Zamora, i no disputarà una prova per etapes fins a l'agost a la Brek Epic de Colorado, als EUA.

Joan Llordella a la Tramun. Foto: ElRipollès.info