Treva al PSC de Girona per les eleccions europees

Javi López ha volgut recordar el paper del partit socialista durant els últims trenta anys "unint" i "cosint la societat catalana"

Pilar Carracelas
20 de maig del 2014
Pau momentània al PSC a Girona. Potser fins que acabi la campanya electoral. O això ha semblat aquesta tarda a l'Auditori de La Mercè, que ha unit al míting que ha fet el candidat del partit a les eleccions europees, Javi López, les diferents sensibilitats del partit. Entre elles, l'encara portaveu de la Diputació i l'Ajuntament de Girona, Pia Bosch, que va dimitir amb vuit membres més de l'executiva gironina el mes passat, i el primer secretari de la Federació del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, que en demana la renúncia al capdavant del grup municipal. També hi ha assistit l'exconsellera i diputada al Parlament de Catalunya Marina Geli.
 
Javi López ha sabut aprofitat hàbilment aquest agermanament per guanyar-se l'auditori. A l'inici de la seva intervenció, ha volgut recordar el paper del PSC durant els últims trenta anys “unint” i “cosint la societat catalana”, “garantint l'alternança política després de 23 anys de pujolisme” i “fent possible la formació de majories d'esquerres”, i ha destacat la figura de l'històric socialista Lluís Maria de Puig, fet que li ha valgut l'auditori de cent assistents dempeus aplaudint durant minuts.

Durant la seva intervenció, López ha fet referència al Reial Decret que el govern del PP preveu aprovar divendres, en què tancaria un múltiplex de TDT de TV3, tot acusant-lo d'"atacar la nostra televisió pública".