Neix una plataforma a Girona per donar servei a més de 4.000 infants

La Xarxa d'Entitats d'Acció Social i Comunitària té com objectiu treballar pel desenvolupament de l'acció social i comunitària als barris

Nació Digital
29 de març del 2014
Tretze entitats d'educació i acció social de diferents municipis de Catalunya s'han unit en una nova plataforma, la Xarxa d'Entitats d'Acció Social i Comunitària (XEASC) que té com objectiu treballar pel desenvolupament de l'acció social i comunitària als barris.

Les entitats que en formen part ja fa anys que es dediquen a l'àmbit socioeducatiu amb infants i joves però han volgut agrupar-se per constituir un nou model de gestió que accentuï les necessitats de les persones ateses i del treball en xarxa de les associacions. A més, la XEASC també buscarà complicitats amb altres agents i comunitaris. La nova plataforma compta amb 480 membres que donen servei a més de 4.000 joves i 900 adults.

La nova xarxa s'ha presentat en públic aquest dissabte a l'Edifici de la Generalitat de Girona. L'acte, que ha aplegat a més de 120 persones, ha comptat amb els parlaments de la presidenta de XEASC, Laia Pajuelo, el director general de Joventut, Toni Reig, i la regidora de Joventut a Girona, Roser Urra.