Marc Pinsach no falla a la Crononúria

L'esquiador de Cassà s'imposa amb claredat i es proclama campió de la Copa Catalana de Curses Verticals

Marc Pinsach a la Crononúria 576
Marc Pinsach a la Crononúria 576 | Josep Maria Montaner
Arnau Urgell/Josep Maria Montaner
24 de febrer del 2014
Marc Pinsach a la Crononúria. Foto: Josep Maria Montaner

Marc Pinsach era el gran favorit i no ha fallat. L'esquiador de Cassà s'ha imposat amb molta claredat a la primera edició de la Crononúria-Memorial Ramon Casadevall. La victòria, sumada a l'absència de Nil Cardona, li ha permès a més adjudicar-se la general de la Copa Catalana de Curses Verticals d'esquí de muntanya que ha constant de quatre proves en estacions de FGC. Pinsach va ser el millor català a la Crononiu de la Molina i va guanyar la Cronovallter.

L'esquiador cassanenc, el millor de l'especialitat al nostre país només per darrera de Kilian Jornet, ha completat els 4,5 quilòmetres de recorregut i els 840 metres de desnivell positiu fins al coll de Noucreus amb un temps de de 39 minuts i 54 segons. Per darrera s'ha classificat el camprodoní Joan Reyné Magret (43:17) que amb aquest segon lloc ha mostrat l'excel·lent estat de forma i ha aconseguit la victòria a la general júnior en una prova on no ha competit Oriol Cardona. El podi masculí l'ha completat Robert Miguélez.

En categoria femenina l'absència de Clàudia Galicia –ja tenia assegurada la victòria a la general- ha obert les portes a la victòria de la també osonenca Anna Comet en una prova on només han competit dues dones. De fet, la Crononúria –organitzada per la UE Vic- ha reunit una quarantena de participants, més de la meitat menys que la mitjana del conjunt de la Copa Catalana. Això sí, el temps ha estat esplèndid amb una jornada assolellada i sense vent.

Classificacions I Crononúria (PDF)

Galeries de fotos Copa Catalana de Curses Verticals
 

Crononúria-Memorial Ramon Casadevall (Josep Maria Montaner)

Cronovallter-Territori d'Isards (Josep Maria Montaner)
 

El camprodoní Joan Reyné ha estat el segon absolut. Foto: Josep Maria Montaner