Mor la periodista i regidora del PP a Girona Cuca Mascort

El 2001 va fer el salt a la política i va entrar al consistori

Nació Digital
10 de febrer del 2014
La periodista i regidora del PP a l'Ajuntament de Girona, Cuca Mascort, va morir aquest diumenge als 56 anys víctima d'un càncer, després d'estar en tractament els últims mesos a causa de la malaltia. Mascort havia fundat fa més de dotze anys la revista Top Girona, que dirigia, dedicada a la promoció del territori, la gastronomia i la cultura de les comarques gironines, mentre que anteriorment havia col·laborat en diversos mitjans de comunicació com Europa Press, El País, Avui, El Correo Catalán i ABC.

La periodista i regidora va morir diumenge a causa d'un càncer que li havien detectat a finals d'any i que ja l'havia obligat a abandonar bona part de les seves responsabilitats. En els darrers dos plens, no va poder ocupar la seva cadira a causa del fort tractament que estava rebent.

El 2011 va fer el salt a la política i va entrar a formar part de la llista dels populars a Girona, de la mà de la portaveu Concepció Veray. En aquelles eleccions, el PPC va passar de dos a tres regidors i, per tant, Mascort es va convertir en regidora al plenari de la capital.

Va ser vicepresidenta del Consell Comarcal del Gironès des d'abril del 2012 fins al febrer del 2013 i actualment era consellera portaveu del PPC. Des del desembre de 2011 era la coordinadora de formació del PPC a Girona i secretària de turisme i Coordinadora de la Fundació Col·labora del PPC des de l'octubre del 2011 i membre del Comitè Executiu del PPC des de l'any 2012.