La model Montse Roura, primera dama d'honor de Miss Facebook Univers

La jove, de 19 anys i de Sant Gregori, es queda a les portes de guanyar el certamen

Redacció GironaInfo.cat
22 de gener del 2014
Montse Roura
Montse Roura | asans
Montse Roura. Foto: Daniel Carrasco

Montse Roura , model gironina de 19 anys, ha quedat classificada en segon lloc (primera dama d’honor) al concurs Miss Facebook Univers 2013 , on ha competit amb noies d’arreu del món. La guanyadora ha estat la representant de Moldàvia, Elena Cabac. La catalana va poder accedir a la prova després de vèncer al certamen Miss Facebook Espanya 2103.

L’elecció de Miss Facebook Univers es fa per dues vies. Per un costat, el 50% dels vots són del públic i l’altre 50% del jurat. Roura va guanyar la votació popular, per davant de Cabac, però el jurat la va relegar al tercer lloc, la qual cosa li va donar el segon lloc final, amb un 14,71% dels vots, molt a prop de la vencedora (14,80%).

Roura, que viu a la població de Sant Gregori (Gironès), s’ha mostrat “molt satisfeta” pel resultat obtingut, segons ha declarat ella mateixa en aquest diari. Fins fa poc, estava estudiant d’infermera i ho va deixar. En aquests moments, treballa al comerç del seu pare a l’espera de reprendre els estudis l’any que ve.


Aneu al Facebook de Montse Roura


Montse Roura Foto: asans