Les JERC de les comarques gironines destrueixen la Constitució en un vídeo

per BaixMontseny.info , 8 de desembre de 2013 a les 11:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) a les comarques gironines mostren el seu rebuig a la Constitució Espanyola amb un vídeo al YouTube on destrueixen una Constitució Espanyola Gegant i on construeixen una silueta dels Països Catalans. El vídeo forma part de la nova campanya "SOM L'EINA. Vine a construir la República Catalana!" que han engegat per animar a tots els joves de les comarques gironines a apropar-se al projecte i a participar en el procés.
 

"És el moment de deixar enrere la Constitució Espanyola, és el moment de construir la república catalana", ha dit el portaveu de la federació regional. I ha afegit amb contundència que "no podran impedir que se celebri el referèndum per la independència argumentant que és anticonstitucional, fent referència a una Constitució Espanyola que, està signada pel rei designat per Francisco Franco i que més del 68,6% dels catalans no ha votat".

 

Participació