Les obres al nou pont del Ter de Girona s'acabaran d'aquí a sis mesos

El projecte costa 848.000 euros

per Redacció GironaInfo.cat, 29 de novembre de 2013 a les 18:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de la construcció dels accessos del nou pont del Ter entre els barris gironins de Sant Ponç i Pedret, aquest divendres al vespre (20 h) es farà una reunió informativa amb els veïns de la zona afectada per explicar el projecte de l’obra. Concretament, el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament, Carles Ribas, i els regidors dels dos barris, Joan Alcalà i Roser Urra, juntament amb els serveis tècnics municipals, explicaran als veïns dels barris de Sant Ponç, Pedret i Pont Major el projecte de l’obra que es durà a terme i el seu procés d’execució, tant pel que fa a l’afectació a la mobilitat com a les zones afectades. El termini d’execució de l’obra està previst en sis mesos.

Pel que fa a les obres de construcció pròpiament del nou pont del Ter, coordinades des del Ministeri de Foment, es preveu que acabin a finals de l’estiu del 2014. És per això que cal procedir a la urbanització dels accessos al pont per les dues bandes. La definició d'aquests accessos és la continguda en tres projectes: el projecte d'urbanització de l'encreuament de l'avinguda de Josep Tarradellas amb el carrer de l’Illa de Fuerteventura,  el projecte de connexió provisional entre el nou pont del Ter i la rotonda de l'avinguda de França i el projecte d'urbanització de l'encreuament  de l'avinguda de Josep Tarradellas amb el passeig de Sant Joan Bosco, en el qual s’hi preveu una rotonda.


L’empresa Àrids Vilanna SLU és l’adjudicatària i guanyadora del concurs, amb un import 847.980’10 euros (IVA inclòs).

Mapa de les obres (PDF)

 

Arxivat a:
Municipis, urbanisme, obres
Participació