La urbanització del passeig de la Devesa de Girona començarà el 16 de desembre

El període d'execució de les obres durarà vuit mesos

per Redacció GironaInfo.cat, 26 de novembre de 2013 a les 13:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns 25 de novembre, a les 20 h, va tenir lloc a l’Estació Espai Jove una reunió informativa sobre el projecte d’urbanització que es durà a terme al passeig de la Devesa. El regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el regidor de barri del sector Devesa-Güell, Jordi Fàbrega, juntament amb els serveis tècnics municipals, van explicar als veïns de la zona el projecte, el procés d’execució i les incidències de mobilitat de les zones afectades. Les obres començaran el 16 de desembre i el termini d’execució està previst en vuit mesos.

El projecte d’urbanització del passeig de la Devesa, des de la plaça de la Sardana fins a l’entroncament amb el carrer de Joaquim Vayreda, té com a finalitat “millorar la relació entre el parc de la Devesa i la ciutat, especialment en el tram de façana edificada, ja que és la zona més directa i immediata de la connexió Devesa-ciutat”, ha explicat el regidor Carles Ribas.


L’obra consistirà en la urbanització de tot l’àmbit del projecte, que inclou la demolició dels paviments actuals, la pavimentació de vials i voreres, la dotació de les xarxes d’aigües pluvials i d’aigua potable, el soterrament de les xarxes aèries existents, el sistema d’enllumenat públic, el subministrament i la plantació de vegetació, la dotació dels elements de mobiliari urbà i la senyalització.

L'adjudicació de la contractació d'aquestes obres a l'empresa Àrids Vilanna SLU, guanyadora del concurs, es va aprovar pel consistori municipal en el ple del passat 18 de novembre, per un import de 566.050,10 euros (IVA inclòs).

 

Participació