La urbanització del passeig de la Devesa de Girona començarà el 16 de desembre

El període d'execució de les obres durarà vuit mesos

Redacció GironaInfo.cat
26 de novembre del 2013
Aquest dilluns 25 de novembre, a les 20 h, va tenir lloc a l’Estació Espai Jove una reunió informativa sobre el projecte d’urbanització que es durà a terme al passeig de la Devesa. El regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el regidor de barri del sector Devesa-Güell, Jordi Fàbrega, juntament amb els serveis tècnics municipals, van explicar als veïns de la zona el projecte, el procés d’execució i les incidències de mobilitat de les zones afectades. Les obres començaran el 16 de desembre i el termini d’execució està previst en vuit mesos.

El projecte d’urbanització del passeig de la Devesa, des de la plaça de la Sardana fins a l’entroncament amb el carrer de Joaquim Vayreda, té com a finalitat “millorar la relació entre el parc de la Devesa i la ciutat, especialment en el tram de façana edificada, ja que és la zona més directa i immediata de la connexió Devesa-ciutat”, ha explicat el regidor Carles Ribas.

L’obra consistirà en la urbanització de tot l’àmbit del projecte, que inclou la demolició dels paviments actuals, la pavimentació de vials i voreres, la dotació de les xarxes d’aigües pluvials i d’aigua potable, el soterrament de les xarxes aèries existents, el sistema d’enllumenat públic, el subministrament i la plantació de vegetació, la dotació dels elements de mobiliari urbà i la senyalització.

L'adjudicació de la contractació d'aquestes obres a l'empresa Àrids Vilanna SLU, guanyadora del concurs, es va aprovar pel consistori municipal en el ple del passat 18 de novembre, per un import de 566.050,10 euros (IVA inclòs).