La Via Catalana ja té aplicació per a mòbil

L'ANC presenta una app per a Android i iPhone que permet obtenir informació de cada tram

per J.P., 3 de setembre de 2013 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha elaborat una aplicació de la Via Catalana per a Android i iPhone des d’on els participants a la cadena humana per la independència del proper Onze de Setembre podran consultar la principal informació de servei sobre el seu tram.

L'aplicació és gratuïta i ja està disponible a la botiga virtual per Android (per iPhone sortirà les properes hores) amb el nom “Via Catalana”. L'app permet a l’usuari consultar un calendari amb els propers actes relacionats amb la Via Catalana, així com publicar fotografies de la Via Catalana o accedir a les instruccions sobre com arribar al tram corresponent amb un mapa geolocalitzat amb la ruta més recomanada per arribar-hi amb vehicle propi per carretera. A més, es poden consultar les recomanacions per al bon funcionament de la Via Catalana i la guia per com actuar en cas d’emergències.


L’aplicació per a mòbil de la Via Catalana també disposa d’un servei de missatgeria que permetrà, a més, que els organitzadors i els coordinadors dels diferents trams de la Via Catalana puguin enviar missatges informatius a tots aquells participants a cadascun dels trams que s’hagin descarregat l’aplicació. Aquest servei estarà activat tant els dies previs a la Diada com el mateix dia Onze en el transcurs de la formació de la Via Catalana.

 

Participació