Adolescents.cat, ara als 40 Principals Catalunya

La ràdio musical líder indiscutible a Catalunya emet a partir de dilluns "Adolescents 4.0"

per Redacció , 29 d'agost de 2013 a les 17:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ernest Codina i Roger Carandell, amb 'Adolescents.cat. El Manual', de dilluns a divendres als 40 Principals Catalunya. Foto: Marina Bou/Nació Digital.

El portal vinculat al Grup Nació Digital Adolescents.cat i l'emissora 40 Principals Catalunya s'uneixen per crear un programa de ràdio a Catalunya que vol convertir-se en la nova referència per al públic juvenil. A partir de dilluns, de les 7 de la tarda a les 9 del vespre, Roger Carandell, Ernest Codina i Alba Martínez (La Babi) presentaran un nou concepte radiofònic que barrejarà la millor música pop amb els continguts i l'estil trencador del portal més seguit entre els adolescents.
 
Amb el nom d' Adolescents 4.0 , aquest nou projecte vol ser un punt de trobada virtual per a milers de joves. El programa, que començarà el 2 de setembre, respondrà a les seves inquietuds amb dosis d’humor i els millors èxits dels 40 Principals. Un altre dels grans reptes serà respondre a la demanda creixent del fenomen fan juvenil.
 
Roger Carandell, Ernest Codina i Alba Martínez acumulen més d'una dècada d'experiència com a professionals de la ràdio musical i, des del 2010, donen vida a Adolescents.cat , que rep més d'un milió de visites mensuals i ja es troba entre els deu portals digitals més seguits del territori. A més, el març del 2013 van debutar com a escriptors amb Adolescents.cat, El Manual (La Galera) que ja ha venut més de 20.000 exemplars, convertint-se així en un dels llibres juvenils més comprats de l'any.

Més de 400.000 oients diaris fan de 40 Principals la ràdio musical líder indiscutible a Catalunya.

 

Participació