Enric Millo està convençut que «la gent no demana un referèndum»

El portaveu del PP carrega contra CiU i ERC acusant-los de patir una "obsessió malaltissa" amb el procés català i ironitza sobre la carta de Mas a Rajoy

Quico Sallés
19 d'agost del 2013
"La gent no demana un referèndum. La gent vol que els problemes que han creat els polítics els resolguin els polítics, no podem traslladar la responsabilitat d'aquests temes a la ciutadania. El dret a decidir és cada quatre anys". Aquesta és la reflexió que ha pronunciat en veu alta aquest matí el portaveu del PPC, Enric Millo, per carregar contra el procés sobiranista que viu Catalunya.

En una entrevista a El Món a RAC1, Millo ha ironitzat sobre la carta remesa pel Govern al president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, per informar-lo de la consulta. "La carta s'utilitza per legitimar una decisió presa d'antuvi per la independència, per legitimar allò que s'aparta del marc normatiu establert amb qüestions ridícules com aquestes", ha afegit Millo. “CiU i ERC tenen una obsessió que a vegades sembla malaltissa. La carta tindrà resposta quan toqui, hi ha altres prioritats", ha sentenciat.

En aquest sentit, ha assegurat que "diu molt poc d'un president, Artur Mas, que realment cregui que pot modificar el curs de la història del país amb una carta i que la relació entre Catalunya i Espanya es pot basar en una relació epistolar".