Un detingut per robatori amb agressió a Girona

L'acusat és multireincident del mateix tipus de delicte violent

Redacció
19 d'agost del 2013
 La Policia Municipalde Girona va detenir, la matinada del dilluns, dia 19, Driss A., de 34 anys d’edat, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar als voltants de la una de la nit del dilluns, quan la Sala de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 alertant que al carrer de Narcís Blanch s’hi estava produint un robatori.
 
Immediatament, dues unitats policials uniformades de la Policia Municipal es van desplaçar al lloc dels fets i van contactar amb la víctima, que va explicar que un noi l’havia atacat i agredit per l’esquena al mig del carrer i que li havia volgut robar el mòbil però que no ho havia aconseguit perquè ell s’havia defensat i després de forcejar amb el lladre aquest havia fugit corrents.
 
Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona fins que van localitzar, a la cantonada del carrer de Barcelona amb el carrer d’Emili Grahit, un jove que coincidia plenament amb les característiques físiques facilitades i que portava esgarrapades recents i la samarreta esparracada.
 
Un cop els agents el van identificar i van haver fet les comprovacions pertinents, van procedir a la detenció de Driss A., de 34 anys, resident a Girona, i de qui consten més detencions per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.