NacióDigital et convida al Festival Acústica de Figueres

Sortegem entrades dobles per assistir els concerts d'Andrea Motis, Manel i Paco Ibáñez

Redacció
13 d'agost del 2013
El grup Manel
El grup Manel
El grup Manel

Els lectors de Nació Digital que vulguin assistir als principals concerts del Festival Acústica de Figueres (Alt Empordà) tenen l'oportunitat de fer-ho gratuïtament. Des d'avui i fins el divendres 16 d'agost a les 12 del migdia, poden participar al sorteig de cinc entrades dobles pel concert d'Andrea Motis (29 d'agost), quatre entrades dobles pel concert de Manel (30 d'agost) i quatre entrades dobles pel concert de Paco Ibáñez (31 d'agost):

Normes del concurs:

- Per participar al sorteig de cinc entrades doble pel concerts d'Andrea Motis (29 d'agost), quatre entrades dobles pel concert de Manel (30 d'agost) i quatre entrades dobles pel concert de Paco Ibáñez (31 d'agost) cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte i correu electrònic.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 16 d'agost a les 12 del migdia. El dilluns 19 d'agost es procedirà a fer-ne el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, Nació Digital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dilluns 19 d'agost a les 16h.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de Nació Digital . En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.