Amb el cul a l'aire per la independència

per Redacció, 5 d'agost de 2013 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una seixantena de persones totalment nues han fet avui una cadena humana a la Cala Estreta de Palamós (el Baix Empordà), en una de les múltiples iniciatives espontànies que estan tenint lloc arreu del país per escalfar motors de cara a la Via Catalana de la Diada. L'acte ha estat organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Palamós i Sant Joan, conjuntament amb el Club Català de Naturisme.

Per a una part dels promotors i participants, la nuesa de la cadena volia expressar "el sentiment general dels catalans davant el repte de la construcció d’ un nou país. Despullar-nos per desprendre'ns de tot allò que ens és tòxic i que no ens deixa avançar per iniciar un nou camí lliures, lleugers d'equipatge cap un futur on tot ha de ser nou i on tot és possible...". Per als altres, representa "la imatge directa de com ens ha deixat Espanya: en pilotes".


Malgrat les dificultats d'accés rodat a la cala, que es troba situada a les Gavarres Marítimes, la seixantena de voluntaris que han fet l'excursió de prop de mitja hora des de l'aparcament de la platja Castell de Palamós han aconseguit arribar-hi sense cap gran contratemps i han format la cadena humana gairebé espontàniament.

Una seixantena de nudistes han participat en aquest assaig de la Via Catalana. Foto: ANC Palamós i Sant Joan.


La cadena humana naturista, de punta a punta. Foto: ANC Palamós i Sant Joan.

 

Participació