Amb el cul a l'aire per la independència

Redacció
05 d'agost del 2013
Una seixantena de nudistes han participat en aquest assaig de la Via Catalana.
Una seixantena de nudistes han participat en aquest assaig de la Via Catalana. | ANC Palamós i Sant Joan
Una seixantena de persones totalment nues han fet avui una cadena humana a la Cala Estreta de Palamós (el Baix Empordà), en una de les múltiples iniciatives espontànies que estan tenint lloc arreu del país per escalfar motors de cara a la Via Catalana de la Diada. L'acte ha estat organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Palamós i Sant Joan, conjuntament amb el Club Català de Naturisme.

Per a una part dels promotors i participants, la nuesa de la cadena volia expressar "el sentiment general dels catalans davant el repte de la construcció d’ un nou país. Despullar-nos per desprendre'ns de tot allò que ens és tòxic i que no ens deixa avançar per iniciar un nou camí lliures, lleugers d'equipatge cap un futur on tot ha de ser nou i on tot és possible...". Per als altres, representa "la imatge directa de com ens ha deixat Espanya: en pilotes".

Malgrat les dificultats d'accés rodat a la cala, que es troba situada a les Gavarres Marítimes, la seixantena de voluntaris que han fet l'excursió de prop de mitja hora des de l'aparcament de la platja Castell de Palamós han aconseguit arribar-hi sense cap gran contratemps i han format la cadena humana gairebé espontàniament.

Una seixantena de nudistes han participat en aquest assaig de la Via Catalana. Foto: ANC Palamós i Sant Joan.

La cadena humana naturista, de punta a punta. Foto: ANC Palamós i Sant Joan.