Tres detingudes com a presumptes autores d’un furt a Girona

Les lladres havien utilitzat un cotxet de nadó per treure amagats aliments i begudes d’un supermercat

Redacció
15 de maig del 2013
La Policia Municipal de Girona va detenir, la tarda de dilluns, Dolores PS, de 32 anys d’edat, Libertad MR, de 29 anys d’edat i Rosalia Dolores PS, de 37 anys d’edat, totes tres amb domicili a Sant Adrià del Besòs, com a presumptes autores d’un delicte de furt.
 
Els fets van passar al voltant de les set de la tarda quan els agents de la Unitat d’investigació de la Policia Municipal, que feien tasques de vigilància i seguretat per la zona de Ferran Agulló, van veure com dues dones introduïen unes bosses a dins del maleter d’un vehicle, mentre una altra romania molt a prop, amb actitud vigilant.
 
Seguidament, els agents van identificar les tres persones i els van demanar que els hi mostressin el contingut. Va ser llavors que van trobar, dins de bosses d’escombraries, productes alimentaris alguns amb la marca específica d’una cadena d’establiments. Davant d’això van iniciar gestions que els van portar a esbrinar que els productes havien estat furtat d’un supermercat del carrer Alvarez de Castro.
 
Desprès de comprovar que les sospitoses havien utilitzat un cotxet de nadó per treure amagats aliments, begudes i altres objectes, els agents van detenir Dolores PS, Libertad MR i Rosalia Dolores PS, de qui consten altres detencions, com a presumptes autores d’un delicte de furt. Un cop feta la valoració del material recuperat, l’establiment va estimar que ascendia a 553 euros.