Atac a les seus d'ERC i de la CUP de Girona

Redacció
26 d'abril del 2013
Les dues seus, CUP i ERC, de Girona, atacades.
Les dues seus, CUP i ERC, de Girona, atacades. | ERC-CUP
Les dues seus, CUP i ERC, de Girona, atacades. Foto: ERC-CUP 

La Federació Regional d’Esquerra Republicana de Catalunya i les JERC per una banda, i la CUP per una altra, han denunciat aquest matí l’atac amb pintades a la façana dels locals que les dues formacions tenen a Girona. Tant al local situat al carrer Ultònia de Girona, seu dels republicans, com la del carrer Ballesteries, seu cupaire. Els fets han passat just un dia després que el Casal Independentista El Forn rebés també una agressió de les mateixes característiques. Els fets han perpetrat aquest dijous a la nit i han afectat la façana de les dues seus.

A través d'un comunicat, el president de la Federació Regional, Josep Maria Rufí, ha titllat l'acte de "vandàlic". Així mateix, Rufí insisteix que "cap intimidació aturarà el procés cap a la independència de Catalunya, el camí per assolir la llibertat del nostre país és imparabl, no ens arronsarem". 

Per la seva banda, el portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro ha situat l’agressió en "el marc de l’ofensiva que l’espanyolisme està duent a terme en diferents àmbits com a reacció a l’avenç del procés d’alliberament nacional català". “Agressions com aquesta no ens espanten, sinó que ens esperonen a continuar lluitant i treballant per a l’alliberament social i nacional del nostre poble i per una democràcia plena i vertadera”, ha declarat el portaveu.