Ballesteros es referma en contra de les vegueries al debat d'alcaldes catalans

El batlle tarragoní ha participat en un col·loqui al costat de Xavier Trias, Àngel Ros i Carles Puigdemont a Barcelona

Redacció
11 d'abril del 2013
Carles Puigdemont, alcalde de Girona, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, Àngel Ros, alcalde de Lleida, i Xavier Trias, alcalde de Barcelona.
Carles Puigdemont, alcalde de Girona, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, Àngel Ros, alcalde de Lleida, i Xavier Trias, alcalde de Barcelona. | Cedida.
Carles Puigdemont (a l'esquerra), alcalde de Girona; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Àngel Ros, alcalde de Lleida; i Xavier Trias, alcalde de Barcelona. Foto: Cedida.

Josep Fèlix Ballesteros, batlle de Tarragona, ha participat en el debat dels quatre alcaldes de les capitals catalanes que s’ha realitzat aquest dimarts al matí a la Salle Campus Barcelona. Allí, l’alcalde Ballesteros, així com el de Barcelona, Xavier Trias; el de Lleida, Àngel Ros; i el de Girona, Carles Puigdemont; han debatut el futur de les ciutats i han analitzat els nous reptes de creixement, innovació i emprenedoria als que s’enfronten actualment. El periodista Xavier Freixes — de La nit a RAC1 — ha estat l'encarregat de moderadorar el debat.
 
Durant la xerrada, l’alcalde Ballesteros ha insistit en «la necessitat d’eliminar organismes supramunicipals, com els Consells Comarcals» i ha rebutjat la idea del Govern de crear les vegueries. L’alcalde també ha parlat del projecte d’Smart City insistint en què «una ciutat serà intel·ligent o no serà, aquest és el futur».

Ballesteros es referma d'aquesta manera en les declaracions fetes aquest dilluns, 8 d'abril, i recollides per Tarragona Diari,en les que titllava les intencions del Govern de crear les vegueries de «cortina de fum per no parlar del que realment preocupa la gent».