TVC ja té substituts per als Pirineus i les Terres de l'Ebre

Anna Figuera i Víctor Sorribes s’incorporaran properament a les corresponsalies territorials

Redacció
19 de març del 2013
Els periodistes de Televisió de Catalunya Anna Figuera i Víctor Sorribes s’incorporaran properament a les corresponsalies dels Pirineus i les Terres de l’Ebre, respectivament, un cop la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals hagi donat per tancada l'etapa de col·laboració amb les delegacions i corresponsalies territorials que fins al moment treballaven al territori i malgrat les mobilitzacions en contra.

Els equips de cadascuna d’aquestes zones estaran integrats també per dos operadors d’imatge, Saül Grau, a la Seu d’Urgell, i Martí Mestres, a Tortosa. En tots dos casos, les corresponsalies, que quedaran instal·lades de forma permanent, s’ubicaran en locals cedits per la Generalitat de Catalunya, mesura que s’emmarca en les polítiques de contenció de la despesa de TVC.
 
Per mitja d'un comunicat, TVC ha insistit que amb aquests trasllats queda "garantida" la cobertura informativa als Pirineus i les Terres de l'Ebre, "amb professionals propis de primer nivell" i ha afegit que Televisió de Catalunya assumeix així el "compromís de portar la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori amb recursos propis".

Els quatre professionals que es desplaçaran a la Seu d'Urgell i Tortosa han sortit d'una convocatòria interna duta a terme per cobrir les quatre places, per a les quals s'hi han presentat onze candidatures.