ERC pregunta al Parlament sobre el futur Hospital Doctor Josep Trueta

Redacció
01 de març del 2013
El diputat al Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha entrat dues preguntes al Parlament de Catalunya sobre l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.  La primera pregunta és sobre l’emplaçament del nou Hospital. Torrent ha destacat que ‘és prioritari aclarir on se situarà el nou Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

Per ERC, aquest equipament hospitalari és clau per les comarques gironines. Cal desencallar la incertesa del futur d’aquest equipament de referència de la sanitat gironina i catalana, que ja fa temps que ha quedat obsolet’. Torrent ha afegit que 'aquest és un projecte que constantment pateix endarreriments en tirar endavant, i és un equipament de vital importància per les comarques gironines'.
 
D’altra banda, Torrent ha preguntat al Govern que respongui per escrit sobre el conveni signat entre la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Sarrià de Ter (Gironès) per a la construcció de les facultats de Medicina i Infermeria i de l'Institut de Recerca Biomèdica i la relació amb el nou Hospital Doctor Josep Trueta, i sobre la redacció del projecte de construcció del nou hospital. ‘Hem defensat sempre la construcció del nou Trueta, ‘ja que és un equipament que dóna servei a milers de persones. El nou projecte ha d’anar completament lligat i vinculat a la construcció de la nova facultat de medicina de la Universitat de Girona, i afavorir d’aquesta manera els coneixements adquirits a Girona hi reverteixin directament’.