Joan Colomo, Maika Makowski i Pau Riba, grans atractius d'El Mini d'Olot

El festival de música de butxaca dedica el primer cap de setmana als més petits.

Redacció
28 de febrer del 2013
Concert de Pau Riba a la festa major de Manlleu
Concert de Pau Riba a la festa major de Manlleu | Adrià Costa
Concert de Pau Riba a la festa major de Manlleu Foto: Adrià Costa

L’Associació La Química organitza una nova edició d’El Mini, el festival de música de butxaca a Olot, que té la voluntat d’ampliar l’oferta musical de la ciutat. El Mini es caracteritzar per fer concerts en solitari d’artistes que, habitualment, toquen acompanyats del seu grup. Propostes amb un format intimista i amb una més connexió entre músic i espectadors.

Enguany, el certamen es concentrarà en dos caps de setmana. Es podran escoltar concerts els dies 1, 2, 3, 7, 8 i 9 de març, en espais com la Sala Torin, Ateneu Central, Orfeó Popular, Teatre Principal, Espai Núria... Entre els artistes convidats, destaquen Pau Riba, Joan Colomo, Maika Makowski, Xarim Pomelo, Senior i el Cor Brutal, Joana Serrat, Xevi Pigem Band, Damià Arrós i la Banda a part, ElminiMini, Minibars, l'Hora del pati, Smoking Bambino, Blackiss, Minidj's, cineclub, 2 Princeses Barbudes, The Cretins, Sistema Suec...

Com a novetat, aquest any el primer cap de setmana estarà dedicat als més petits. Actuaran Joan Colomo, que farà un concert especial per a tota la família, i La Cia 2 Princeses Barbudes, que farà un taller i un concert per a nens al Teatre Principal.

Dossier de premsa del festival

Programació i artistes, des del web del festival