L'alcalde de Sant Hilari passa a disposició judicial

Redacció
16 de febrer del 2013
L'alcalde de Sant Hilari i president del Consell Comarcal de la Selva
L'alcalde de Sant Hilari i president del Consell Comarcal de la Selva | ACN
L'alcalde de Sant Hilari i president del Consell Comarcal de la Selva Foto: ACN

L'alcalde de Sant Hilari Sacalm i president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i els altres tres detinguts a les comarques gironines en el marc de l'operació Manga passen a disposició judicial aquest dissabte.

A banda de Fauria, també declararan el cap del Departament d'Organització de Serveis a la Ciutadania del consell comarcal, Joan Carles F., i a dos socis de l'empresa GRS Arc Local de Lloret de Mar, Josep Maria F. i Alexandre R. L'operació iniciada a Galícia investiga tractes de favor en adjudicacions públiques fraudulentes a empreses a canvi de suborns.
 
A banda dels detinguts que passaran a disposició judicial a Lugo, hi ha altres imputats en relació al cas. Divendres van declarar a les dependències de l'Agència Tributària el director del Patronat de Turisme, Ramon Ramos, el gerent del Xaloc, Xavier Alberch, i el gerent del Consell Comarcal de la Selva, Joan Burjachs. 
 
Fonts de la Diputació han detallat que les declaracions han girat entorn a les relacions amb l'empresa GRS i defensen que no hi ha hagut cap tipus d'irregularitat en les adjudicacions.