El Canal Digital es renova, amb més opinió, informació i anàlisi

La portada de Gironainfo.cat incorpora un mòdul amb les últimes notícies del diari tecnològic del Grup Nació Digital.

Redacció
14 de febrer del 2013
576_1360770363Imagen6
576_1360770363Imagen6


El Canal Digital de Nació Digital es renova amb la incorporació de nous redactors per poder-vos donar a conèixer més continguts i amb més seccions durant les properes setmanes.

Així, a partir d'ara, es publicaran més informacions relacionades amb l'àmbit tecnològic, així com també pàgines o aplicacions recomanades, informació sobre nous terminals mòbils o tablets, videojocs...

Dins el Grup Nació Digital, el Canal Digital n'és la capçalera tecnològica, que aborda aquests temes en profunditat, amb anàlisi, i que també informa sobre notícies més especialitzades, i el coordina el departament tecnològic de Nació Digital, que també desenvolupa, allotja i gestiona la infraestructura tecnològica.

Tres pilars: actualitat, anàlisi i divulgació

El nou Canal Digital posarà èmfasi en l'explicació de l'actualitat, destriant la informació rellevant de les notes publicitàries i mostrant l'atenció en les notícies confirmades, destacant o analitzant els possibles rumors sempre que siguin prou rellevants i confiables.

També aportarà anàlisis argumentades per experts del sector, que evaluaran l'actualitat del sector tecnològic per entendre'l i conèixer-lo millor, amb aportacions d'opinions qualificades.

Finalment, un altre objectiu és el de compartir el coneixement. Per fer-ho s'explicaran diversos temes, en format de sèries d'articles, tant amb continguts propis com amb aportacions interessants que el lector pugui trobar a la xarxa.

Informació des del Mobile World Congress

El Canal Digital també cobrirà, a finals de febrer, el Mobile World Congress 2013 que es celebrarà a Barcelona, i on els fabricants podrien donar a conèixer algunes peces clau del seu catàleg de dispositius mòbils per aquest any.

Més presència al Grup Nació Digital

El Canal Digital també tindrà més presència a la resta de capçaleres del Grup Nació Digital, amb un espai informatiu a la columna dreta dels diversos diaris que en formen part, on s'hi podran veure les darreres notícies més destacades.

Si disposeu d'informacions d'interès pels lectors, també ens les podeu fer arribar a tecnologia@naciodigital.cat o a través del formulari de contacte.